Find dit nye korset online

15 februar 2019 Astrid Pedersen
Find dit nye korset online

Fra gammel tid var korsettet på én gang et kosmetisk virkemiddel og et nærmest tortur agtigt instrument for kvinder. På samme måde som indsnørede fødder i Kina ændrede korsettet kvinders anatomi, og var en pine at være iført. Desværre dikterede tidens mode, at korsettet skulle sætte standarden for kvindernes udseende – og det var hårde standarder at leve op til, med hvepse tynde taljer, som pressede indvolde og organer sammen, og gjorde det vanskeligt at ånde.

Sådan er det heldigvis ikke den dag i dag, hvor korsettet i højere grad er blevet et stykke sexet tilbehør, som fremhæver kvindens egen former frem for selv at skabe dem. Et korset anno 2019 er primært et stykke tilbehør i soveværelset, og består af knap så mange ubehagelige stivere som dens victorianske forgænger – snarere elastisk materiale og forførende blonder.

Korsetter og corsager til kvinder i alle størrelser og former

Alle kvinder kan få glæde af et flot korset, uanset højde, drøjde, og antallet af kurver. Faktisk vil en kvinde med former tage sig utroligt godt ud i et korset, idet dette vil fremhæve de mest forførende af disse former. Slanke kvinder kan bruge korsettet til at skabe former, hvor der måske ingen er – og kvinder, som ikke er så høje, kan virkelig komme til at fremstå flotte og feminine, iført det helt rette korset eller den rigtige corsage.

Om du skal vælge et korset eller en corsage, er helt op til dig selv og dit temperament. Et fuldt korset kan muligvis godt virke ukomfortabelt i begyndelsen, da det trods alt skal strammes ind visse steder, men når først du har vænnet dig til fornemmelsen – og set hvad korsettet gør for din krop – vil du være helt solgt lige på stedet. Du kan finde det helt rigtige korset efter din smag på love-lingeri.dk

Flere Nyheder