Tre sextabuer for kvinder, og hvordan man kan bryde dem

Tre sextabuer for kvinder, og hvordan man kan bryde dem
20 sep
2017

Sex er et område, hvor der er rigtig mange tabuer. Vi er dårlige til at tale med hinanden om vores sexliv, ja, vi kan endda være så dårlige til at tale med vores partner om sex, at vi slet ikke får det ud af det, som vi gerne ville. Vi sætter i denne artikel fokus på tre meget almindelige tabuer i forhold til sex, og hvordan man kan løse dem. 

1. Manglende orgasme

Der er mange, særligt kvinder, der har svært ved at få orgasme ved sex. Det kan skyldes en række forskellige ting, men en af dem kan være, at du simpelthen ikke kender din krop godt nok. Du er derfor nødt til at udforske din krop og finde ud af, hvad du kan lide, og hvad du ikke kan lide. Det kan du for eksempel gøre med sexlegetøj. Du kan finde et stort udvalg på belugi.dk

2. Manglende lyst

Hvis du ikke længere har lyst til sex, er det ofte også et stort problem for dig, lige meget om du er i et parforhold eller ej. Er du i et parforhold, er det en god ide, at du mærker efter, om du slet ikke har lyst til sex, eller om det er sex med din partner, som du ikke har lyst til. Er det det sidste, bør du nok kigge dit forhold efter i sømmene. Hvis lysten ikke kommer igen, kan du prøve at tale med en sexolog eller en parterapeut. 

3. Skedeprutter

Mange kvinder oplever, at deres skede prutter, når de har sex. Det kan være meget pinligt. Specielt hvis du er sammen med en, som du ikke kender så godt. Der er dog ikke noget at gøre ved det, men du kan selvfølgelig fortælle din sexpartner, at du ikke ligger og fiser, men at det er din skede, der siger sådan.